Belgische holebi film gaat internationaal (6 landen) + Video trailer en reportage video.

De Belgische film 'Mixed Kebab' van Guy Lee Thys, over homoseksualiteit in een multiculturele Antwerpse omgeving, zal in zes landen te zien zijn.

Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zullen de film uitbrengen in de bioscoop. Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zullen een gelimiteerde bioscooprelease kennen, zoals dat trouwens door de regisseur als voorwaarde werd gesteld voor de verkoop.

Het verhaal: Ibrahim Aydin, 27, een Antwerpse Turk, verbergt zijn homoseksualiteit uit schrik voor zijn conservatieve familie die in een kleurrijke multiculturele wijk woont. Bram, zoals hij zichzelf graag laat noemen, leert Kevin kennen, een zachte en knappe jongen van 19 die in het populair eetcafé werkt van zijn extraverte moeder Marina. Furkan, 17, Brams kleine broertje, is een spijbelaar die het niet nauw neemt met de wet. Als Furkan erachter komt dat Bram, die altijd kritiek op hem heeft, een geheim en in zijn ogen pervert dubbelleven leidt, confronteert hij hun vader ermee...Zie hieronder de filmtrailer en de Mixed Kebab Prime reportage video.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 May, 2012 en 4126 keer gelezen.