Frits Bom walgt van Paul de Leeuw en noemt hem talentloos.
Oud Consumenten- en Vakantieman Frits Bom (foto links) heeft in zijn column, waarin hij televisieprogramma's op de korrel neemt, keihard uitgehaald naar Paul de Leeuw die afgelopen maandag te gast was bij het programma 'Studio Sportzomer' van de NOS.

Bom, die zelf jarenlang consumentenprogramma's presenteerde voor de VARA en RTL en zei: ''Hoezo Paul de Leeuw? Waarom? Welke kromme gedachte verschuilt zich daarachter?'' schrijft Frits over de keus voor Paul als gast bij het sportprogramma. ''Eindelijk was het min of meer mislukte seizoen van De Leeuw afgesloten, en wij rekenden op een paar maandjes De Leeuwloze televisie, of we zagen de vermaledijde artiest nu opnieuw ongevraagd in beeld verschijnen en wel in een bizarre setting waarin hij niets te maken en nog minder te vertellen had.''

Hoe is het toch mogelijk dat je weerzin krijgt tegen iemand die je van nature aardig vindt en waarvoor je erg je best doet dat laatste zo te houden. Wat is dat toch met De Leeuw. Ik neig naar: toch een gebrek aan talent'', vervolgt de voormalig Vakantieman. Naar eigen zeggen keek Bom 'vol walging' naar De Leeuw: "Steeds hetzelfde homoversje dat geen einde lijkt te kennen. Afgeserveerde en sterk gedateerde humor dus. De homo De Leeuw kan werkelijk niet anders meer dan zijn inborst en natuur dominant uitbaten ten koste van al het andere dat hij in principe ook in zich heeft, en dat is best veel."

Bom dekte zich vervolgens alvast in tegen een eventuele reactie van de Leeuw: (die tot hier toe uitbleef) "Oei, want je moet alitjd een beetje voorzichtig zijn met Paul de Leeuw anders vliegt ie emotioneel zo drastisch uit de bocht dat hij prompt daarop bij zeventig programma's wordt uitgenodigd om zijn huilerij eerst te venten en dan weer in te trekken."

Vriendelijker woorden had de recensent Bom over voor de EK-show van concurrent RTL: "Waar op het andere net de hetero Gijp niet alleen zijn geaardheid grappiger weet te presenteren, maar ook over een maximale voetbal expertise beschikt om het vak van voetbalanalyticus echt onderbouwd te kunnen bedrijven."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
IEDEREEN IS HOLEBI EN HETERO'S ZIJN IN DE MINDERHEID
MOSKOU MAAKT HOLEBI PRIDES VOOR DE KOMENDE 100 JAAR VERBODEN
GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN) DEEL DRIE EN DE WINNAARS ZIJN...
LESBIENNES VERDIENEN MEER DAN HOMO'S EN HOLEBI'S MINDER DAN HETERO'S
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S (Juni) HET ZIJN ER 27 DEZE MAAND
CAMPAGNE TEGEN RACISME EN HOLEBI FOBIE DOOR BELG ALLOCHTONE HOLEBI'S E.A
ELFDE LAND WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN IS EEN FEIT
JANET JACKSON MAAKT DOCU OVER TRANSGENDERS + VIDEO HOLEBI SONG
HOMO'S VINDEN MOEILIJKER WERK - LESBIENNES GEEN PROBLEMEN
WEST VLAAMSE HIPHOPPERS STOPPEN MET ANTI HOLEBI LIED
AMERIKAANSE FIRST LADY KOMT OP VOOR HOLEBI'S EN HET HUWELIJK + VIDEO
LELIJKE VECHTSCHEIDING TUSSEN MELISSA ETHERIDGE EN TAMMY L MICHAELS EINDELIJK VOORBIJ
OVERWINNING AMERIKAANSE HOLEBI'S BETREFFENDE GELIJKE RECHTEN
KYLIE MINOGUE BRENGT VIDEO MET HOLEBI THEMA UIT + video

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 09 June, 2012 en 2971 keer gelezen.