Obama maakt seks grapje over vrouw en Ellen DeGeneres + video.Afgelopen 6 juni sprak president Obama op een fondsenwerving voor de Lesbian Gay Bisexual and Transgender Leadership Council in Los Angeles. Het publiek bestaande uit 600 holebi en hetero gasten inclusief sterren als Ellen DeGeneres, Cher, Max Adler, George Takei, Chaz Bono, Jesse Tyler Ferguson en vele anderen, gaven Obama een staande ovatie voor zijn support voor holebi's en transgenders.

Ondertussen is een grapje van de Amerikaanse president opweg een ware internet hit te worden. Obama maakte tijdens zijn toespraak die avond een grapje dat tot veel speculatie leidde in Amerika. Hij zou namelijk een seksuele toespeling hebben gemaakt naar zijn vrouw toe.

Obama bedankte gastvrouw en comédienne Ellen DeGeneres en grapte daarbij over het optreden van zijn vrouw, Michelle Obama, die eerder in Ellens tv-show de uitdaging was aan gegaan om zich op te drukken voor publiek. Dit zei de president: ‘Ik wil mijn geweldige lesbische vriendin bedanken die het kan hebben dat ze wordt geplaagd met het feit dat Michelle haar versloeg met push-ups,’ zei Obama. Daar voegde hij met een uitgestreken gezicht aan toe: ‘Maar ik wed dat ze zal beweren … Michelle didn’t go all the way down…’

Na die opmerking barstte de zaal in lachen uit. ‘Dat is wat ik heb gehoord,’ zei Obama nog. ‘En voor de duidelijkheid: Michelle verslaat mij ook in het doen van push-ups. Je hoeft je niet slecht te voelen.’ Going down on someone, betekent in het Amerikaans iemand orale seks geven. De LA Times beschrijft het gelach in de zaal als ‘ondeugend’. Maar maakte de president echt een dubbelzinnig seksueel grapje over orale seks tussen Michelle Obama en Ellen DeGeneres?. Het kan echter ook zijn dat de president gewoon verkeerd werd geïnterpreteerd. Misschien bedoelde hij heel onschuldig dat Michelle niet helemaal tot de grond zakte tijdens het opdrukken…Maar misverstand of niet, het grapje werd onmiddellijk door de pers opgepakt.

Zie hier het grapje van de president en beslis zelf wat je ervan denkt:

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
MICHELLE OBAMA POMPT ELLEN DEGENERES ONDER TAFEL + FOTO'S EN VIDEO

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
14-JARIGE DJ BESCHULDIGD PRESIDENT OBAMA VAN JONGEREN HOLEBI MAKEN + VIDEO
DEWINTER EN BELKACEM IN INNIGE HOMO-ACHTIGE OMHELZING GEZET
AMERIKAANSE FIRST LADY KOMT OP VOOR HOLEBI'S EN HET HUWELIJK + VIDEO
OBAMA KRIJGT VEEL STEUN UIT ONVERWACHTE KIEZERS GEMEENSCHAP BETREFFENDE HET HOMOHUWELIJK
MOSKOU MAAKT HOLEBI PRIDES VOOR DE KOMENDE 100 JAAR VERBODEN
ELFDE LAND WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN IS EEN FEIT
MOEDERS EN TANTES VAN HOMO'S ZIJN VRUCHTBAARDER DAN ANDERE VROUWEN
GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN) DEEL DRIE EN DE WINNAARS ZIJN...
TOP 8 HOLEBI GENEZINGS THERAPIEEN, VAN BIDDEN EN KOKEN TOT ELECTRO SHOCKS, MYTHEN ONTKRACHT
JANET JACKSON MAAKT DOCU OVER TRANSGENDERS + VIDEO HOLEBI SONG
WERELDWIJDE PETITIE OM HUWELIJK AAN TE PASSEN TVV VAN HOLEBI'S, DOE MEE...
KYLIE MINOGUE BRENGT VIDEO MET HOLEBI THEMA UIT + video
BRITSE PRINS HARRY EN PROF RUGBY SPELER KOMEN OP VOOR HOLEBI'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 09 June, 2012 en 2666 keer gelezen.