Dewinter en Belkacem in een innige homo-achtige omhelzing + foto.De jongerenafdeling van Groen Oostende heeft Filip Dewinter van de Vlaams-nationalistische partij Vlaams Belang en Fouad Belkacem, leider van de radicale moslimorganisatie Sharia4Belgium samen op de foto gezet in een innige, homo-achtige pose.

De partij wil met de posters verdraagzaamheid promoten, en zegt dat het een reactie is op een actie van VB tegen de komst van een nieuwe moskee in Oostende. Dewinter lanceerde recent nog een campagne waarin hij 250 euro belooft aan wie volledig gesluierde vrouwen aangeeft bij de politie. En Belkacem kwam recent meermaals in het nieuws met zijn haatboodschappen. Daarom besloot Groen om deze twee tegenpolen in een provocerend beeld samen te zetten, als een soort toppunt van verdraagzaamheid.

De jongerenafdeling van Groen zegt dat deze twee partijen een gemeenschappelijke eigenschap hebben: ze gedragen zich niet constructief. "Elke vorm van extremisme lokt onverdraagzaamheid en conflicten uit. Wij willen een plaats creŽren waarin iedereen een plaats heeft en zijn mening kan en mag uiten."

Zowel de partij van DeWinter als de organisatie van Belkacem zijn bovendien tegen holebi's, al beweren de eersten niets tegen holebi's an sich te hebben, maar zijn ze wel tegen het homohuwelijk, gelijke rechten, het opvoeden van kinderen door homo's en lesbiennes en hebben ze het liefst dat je gewoon verzwijgt dat je holebi bent. Belkacem riskeert zijn Belgische nationaliteit te verliezen en te worden uitgewezen naar Marokko waar hem een celstraf wacht van zes jaar wegens drugs gerelateerde feiten.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
14-JARIGE DJ BESCHULDIGD PRESIDENT OBAMA VAN JONGEREN HOLEBI MAKEN + VIDEO
MOSKOU MAAKT HOLEBI PRIDES VOOR DE KOMENDE 100 JAAR VERBODEN
OBAMA MAAKT SEKS GRAPJE OVER ZIJN VROUW EN ELLEN DEGENERES + VIDEO
CAMPAGNE TEGEN RACISME EN HOLEBI FOBIE DOOR BELG ALLOCHTONE HOLEBI'S E.A
JANET JACKSON MAAKT DOCU OVER TRANSGENDERS + VIDEO HOLEBI SONG
ELFDE LAND WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN IS EEN FEIT
AMERIKAANSE FIRST LADY KOMT OP VOOR HOLEBI'S EN HET HUWELIJK + VIDEO
OBAMA KRIJGT VEEL STEUN UIT ONVERWACHTE KIEZERS GEMEENSCHAP BETREFFENDE HET HOMOHUWELIJK
MOEDERS EN TANTES VAN HOMO'S ZIJN VRUCHTBAARDER DAN ANDERE VROUWEN
ACTEUR WILL SMITH EN ZANGER J-ZAY KOMEN OP VOOR HOLEBI'S + VIDEO
HETERO MEISJES KUSSEN HETERO MEISJES, WAAROM? DAAROM!
BRITSE PRINS HARRY EN PROF RUGBY SPELER KOMEN OP VOOR HOLEBI'S
TOP 8 HOLEBI GENEZINGS THERAPIEEN, VAN BIDDEN EN KOKEN TOT ELECTRO SHOCKS, MYTHEN ONTKRACHT

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: demorgen.be

Dit bericht is gepost op 09 June, 2012 en 3744 keer gelezen.