Madonna valt Lady Gaga aan die op haar beurt rustig reageert + 2 video's.Ruzie tussen twee pop Queens. Old pop star Madonna heeft tijdens de aftrap van haar MDNA-wereldtoer in IsraŽl uitgehaald naar young pop star Lady Gaga.

Madonna zong tijdens haar concert een refrein van Gaga's song 'Born This Way' tijdens haar eigen nummer 'Express Yourself'. Madonna beschuldigd Gaga van plagiaat over de gelijkenis van de songs wat Gaga altijd heeft ontkend. Aan het einde van het nummer voegde Madonna er nog aan toe: 'She's not me', een duidelijke sneer aan het adres van Gaga.

Vandaag heeft Gaga voor het eerst gereageerd op de uithaal van Madonna. Gaga deed dat tijdens een concert in Auckland, New Zeeland, en zei onder andere dat de maatschappij de laatste 25 jaar serieus veranderd is. Verder zei ze ook nog dat ze merkte dat er soms mensen zijn die het leuk vinden om anderen neer te halen en belachelijk te maken. "Ik leerde veel van mensen die je proberen neerhalen, ik zelf ben niet zo en ik zal ook nooit zo zijn. Ik wil zelfs niet terug vechten, want het is belangrijker voor mij om muziek te blijven schrijven, omdat dat alles is waar ik om geef".

Tot slot zei Gaga ook nog: "Kan ik niet geloven in zo geboren te zijn? Kan ik niet holebi zijn en je niet aanvallen? Kan ik holebi zijn en geen trut zijn? Kan ik niet holebi zijn en niemand aanvallen? Kan ik niet mezelf zijn en dat niet doen? We zijn gewoon sociaal op een totaal verschillende plaats. We moeten elkaar niet haten en aanvallen".

Gaga liep recent een hersenschudding op die ze opliep tijdens een concert in Auckland. Een van haar dansers raakte de superster zondag met een paal terwijl ze het nummer 'Judas' zong. De zangeres wankelde even maar ging gewoon door met zingen, maar ze liet tussen door haar fans wel weten wat er was gebeurd en zei:" Ik wil mijn excuus aanbieden, ik heb mijn hoofd gestoten en ik denk dat ik een hersenschudding heb, maar maak jullie geen zorgen, ik maak de schow af", wat ze dan ook deed.

Een van haar dansers raakte de superster zondag met een paal terwijl zij het nummer Judas zong. De zangeres ging gewoon door met zingen, maar liet wel weten dat er wat was gebeurd. Gaga heeft nog steeds last van haar hoofd en liep ook een blauw oog op aan het ongeval maar blijft ondanks alles gewoon door gaan met haar Wereldtoer. Hieronder twee video's. Eentje van Gaga's toespraak over de uitspraken van Madonna, de andere video van Madonna die Gaga een sneer geeft over de (holebi) song 'Born This Way'.EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
EMOTIONELE TOESPRAAK VAN LADY GAGA TIJDENS CONCERT T.V.V HOLEBI'S + VIDEO

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
4 MILJOEN HOLEBI'S OP GAY PRIDE PARADE + FOTO'S EN VIDEO
MOSKOU MAAKT HOLEBI PRIDES VOOR DE KOMENDE 100 JAAR VERBODEN
FRITS BOM WALGT VAN PAUL DE LEEUW EN NOEMT HEM TALENTLOOS
LESBIENNES VERDIENEN MEER DAN HOMO'S EN HOLEBI'S MINDER DAN HETERO'S
ELFDE LAND WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN IS EEN FEIT
CAMPAGNE TEGEN RACISME EN HOLEBI FOBIE DOOR BELG ALLOCHTONE HOLEBI'S E.A
OBAMA MAAKT SEKS GRAPJE OVER ZIJN VROUW EN ELLEN DEGENERES + VIDEO
IEDEREEN IS HOLEBI EN HETERO'S ZIJN IN DE MINDERHEID MET VLAAMSE MUSICALSTER + VIDEO
NEDERLANDSE VERZEKERAARS BETALEN WORDT WEER HETERO THERAPIE NIET MEER TERUG
14-JARIGE DJ BESCHULDIGD PRESIDENT OBAMA VAN JONGEREN HOLEBI MAKEN ONTSLAGEN + VIDEO
GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN) DEEL DRIE EN DE WINNAARS ZIJN...
JANET JACKSON MAAKT DOCU OVER TRANSGENDERS + VIDEO HOLEBI SONG

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 June, 2012 en 3624 keer gelezen.