Zanger Gordon wil dan toch geen kinderen, voelt zich goed en staat op cover nieuw zine.
Een tijdje geleden sprak de Nederlandse zanger Gordon nog over kinderen krijgen. Maar sinds april van dit jaar is hij opnieuw vrijgezel en heeft hij er nog eens goed over nagedacht waarna hij tot het besluit is gekomen kinderloos te blijven.

Gordon dacht er eerder aan om een draagmoeder in te schakelen, een goede vriendin van de zanger zou bereid zijn om Gordon te helpen vader te worden. Maar ondertussen is hij van mening verandert en beseft hij dat het eigenlijk gewoon niet te doen is. "Wat kan ik dat kind nou bieden? Ik heb al moeite om de honden te onderhouden, het is voor mij gewoon niet te doen". Toen Gordon nog een relatie had zei hij nog 'ik zou een leuke vader zijn', maar ondertussen is zijn relatie met Raoul sinds april voorbij en is hij tot inkeer gekomen.

Verder gaat het goed met de zanger. ""Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten als nu", aldus de 43-jarige zanger. "Dat heeft ook te maken met het bewegen." Gordon begon in januari met een afvalrace, maar kreeg het even zwaar toen zijn relatie met Raoul in april strandde. "Het was even moeilijk tijdens het hele gedoe met Raoul, een break-up gaat je niet in de koude kleren zitten. Maar ik heb de draad weer opgepakt."

Daarnaast is Gordon deze maand gasthoofdredacteur van het 100% NL Magazine, waarbij hij ook op de cover siert van het nieuwe magazine. Dinsdag werd hij overvallen door Lisette van het 100% NL Magazine, die als cadeau een vergrote versie van de cover van het nieuwste blad bij zich had. Ook Gordon's collega's van LA, the Voices waren bij de uitreiking aanwezig. In het nieuwe nummer staan ook nog nooit eerder vertoonde privéfoto's van Gordon en de andere leden van de Voices.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN
GORDON IN ELKAAR GESLAGEN, TWEEDE KEER DIT JAAR
GORDON EN 17 JAAR JONGER VRIENDJE UIT ELKAAR WANT GORDON GING...

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
WILL AND GRACE ACTEURS WILLEN HOLEBI KINDEREN
MEER VERDRAAGZAAMHEID GEVRAAGD VOOR VLAAMSE HOLEBI JONGEREN
ELLEN DEGENERES EN JANE LYNCH KRIJGEN HOLLYWOOD STER
NIKE: BE TRUE: SNEAKERS TEGEN HOMOFOBIE + VIDEO
HETERO'S WORDEN ZELFS VAN NEP HOLEBI'S MEER HOLEBI VRIENDELIJK
HOLEBI'S DENKEN VERKEERD OVER MENING HETERO'S ALDUS RAPPORT DOOR BELG HOLEBI'S
PRIJS VOOR BENETTON FOTO'S VAN MANNELIJK ELKAAR KUSSENDE WERELDLEIDERS + FOTO'S EN VIDEO
LEUKE HOMO PARODIE OP BOYBAND NUMMER + 2 VIDEO'S
FRANSE PRESIDENT KAN ALLE BELOFTES NAKOMEN - SUPER GOED NIEUWS VOOR HOLEBI'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 June, 2012 en 2659 keer gelezen.