Toenmalige beroemde 13-jarige homofoob wordt pro holebi op 17-jarige leeftijd + 2 video'sHet lijkt erop dat veel jongeren op wat oudere leeftijd verstandiger worden. Eerder kon je bij ons lezen over ex homofobe studenten die veranderden in pro holebi studenten. En vandaag verscheen het nieuws over Jonathan voormalig homofoob op de leeftijd van 13 jaar.

Inmiddels is Jonathan Krohn 17 jaar. Toen hij 13 was werd hij een internet sensatie onder rechts gezinde Amerikanen omwille van zijn toen uitgesproken meningen in het bijzonder tegen holebi's. Als tiener betoogde hij mee tegen holebi rechten en het recht op abortus en schreef daar zelfs een boek over. Hij werd toen, in rechtse kringen, Atlanta's meest getalenteerd kind genoemd.

Maar vandaag de dag, op het moment dat hij 17 is, heeft hij zijn rechtse ideeŽn omgeruild en is hij zelfs voorstander van de openstelling van het huwelijk voor homo's en lesbiennes. "Ik was destijds erg naÔef, het waren typische uitspraken van een 13-jarigen, een leeftijd waarop je eigenlijk je opinies nog niet helemaal gevormd hebt. En veel wordt ook ingegeven vanuit de familiekring. Ondertussen is hij zelfs zo ver geŽvolueerd dat hij stelt dat mocht hij oud genoeg zijn om te mogen stemmen hij zou kiezen voor huidig president Obama. Waarbij hij liet weet ook achter diens standpunten te staan betreffende het homohuwelijk.

"Ik begon mij te verdiepen in filosofie, ik bestudeerde Nietzsche, Wittgenstein, Kant en vele andere filosofen van vroeger, maar ook die van nu, zoals Saul Kripke en David Chalmers. Ik las over filosofen die niets te maken hadden met politiek, en dat zorgde ervoor dat ik een bredere kijk op het leven kreeg, en waardoor ik besefte dat mijn vorige ideologieŽn fout waren. Naar eigen zeggen krijgt hij nu de kriebels wanneer hij zijn eigen anti holebi uitspraken terug hoort in een video van destijds. Vandaag de dag studeert hij filosofie en film aan de universiteit van New York en steunt hij holebi rechten en de openstelling van het huwelijk voor holebi's.

Bekijk hieronder 2 video's. De eerste met een 13-jarige homofobische Jonathan, de tweede met een 17-jarige Jonathan die eindelijk het licht heeft gezien.EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
JONGEN VAN TIEN WINT RECHT OM SPEECH TE HOUDEN OVER HOMOHUWELIJK OP SCHOOL
EX HOMOFOBE STUDENTEN KOMEN OP OUDERE LEEFTIJD OP VOOR HOLEBI'S + VIDEO
HETERO'S KOMEN OP VOOR HOLEBI'S IN FILMPJES

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
MICROSOFT STEUNT HOMOHUWELIJK EN HOLEBI'S IN WASHINGTON
HIP HOP ZANGER VAN EERDER HOMOFOBE GROEP, MET AL LESBI IN, KOMT UIT DE HOLEBI KAST
HOMOHUWELIJK V.H JAAR: FACEBOOK OPRICHTER TROUWT ZIJN VRIEND
PAUL DE LEEUW ZOEKT TIPS EN PUBLIEK VOOR SHOW IN VLAANDEREN, EN MAAKT BELOFTE + RADIO FRAGMENT
DE AFGELOPEN 10 GAY PRIDES (HOLEBI OPTOCHTEN) + NEGEN VIDEO'S
15.000 PINK DOTS IN SINGAPORE VAN HETERO'S VOOR HOLEBI'S
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 25 DEZE MAAND
10 HOLEBI PARTIES OP KOMST IN GENT
NIKE: BE TRUE: SNEAKERS TEGEN HOMOFOBIE + VIDEO
ELLEN DEGENERES EN JANE LYNCH KRIJGEN HOLLYWOOD STER
HETERO'S WORDEN ZELFS VAN NEP HOLEBI'S MEER HOLEBI VRIENDELIJK
JANET JACKSON MAAKT DOCU OVER TRANSGENDERS + VIDEO HOLEBI SONG
AMERIKAANSE FIRST LADY KOMT OP VOOR HOLEBI'S EN HET HUWELIJK + VIDEO
OBAMA KRIJGT VEEL STEUN UIT ONVERWACHTE KIEZERS GEMEENSCHAP BETREFFENDE HET HOMOHUWELIJK

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 05 July, 2012 en 3209 keer gelezen.