LGBT+ (Televisie @ online @ te downloaden) TIPS.

Zoals de meeste onder jullie wel zullen weten kan je via tal van Televisie websites films series en andere bekijken. Maar, je kan die ook downloaden om nadien op je eigen Tv toestel af te spelen, daarover gaat dit bericht, hoe dat in zijn werk gaat, en met link naar grootste aanbod van lgbt+ gerelateerde films, docu's, series en andere, enkel vanop de Tv websites van: Vrt, Play en Npo.

Omdat de Tv website van NPO (Nederlandse Tv zenders) de meeste lgbt+ gerelateerde films, series en andere heeft eerst daarover:

Hoe je films, series, docu's en andere kan downloaden van NPO
- De films die je niet kan dowloaden zonder eerst vooraf een extra abonnement te nemen na betaling zijn gelabeld met NPO-PLUS

- Het meeste van op NPO kan je indien je in Belgie woont enkel bekijken na downloaden van de film serie enz, wanneer je in Nederland woont kan je wél online kijken. Als je in Belgie woont moet je eigenlijk altijd downloaden.

Link naar LGBT+ films, series, documentaires enz... van website NPO)
De website van NPO heeft een hele grote voorraad LGBT+ films docu's enz, alles bekijken ==> KLIK HIER

Hoe downloaden van website NPO film, series enz...)
Link website NPO ==> Klik hier
(voor lgbt+ pagina van NPO klik eerdere link.

- kies wat je wil downloaden, bijvoorbeeld een film, open de pagina, kopieer de url die bovenaan in de adresbalk staat.
- open de video niet - maar kopieer de url die boven de video staat (https://www.npostart................)
- open de site enkel voor NL downloads: Klik hier
- vul de gekopieerde url in en klik op download video
- Opgelet: eens je iets gedownload hebt moet je 60 minuten wachten voor je opnieuw iets kan downloaden.
- Goed om weten: gebruik downloadgemist.nl enkel voor alles vanop de NPO website (van op Belgische sites downloaden lees verder).

Downloaden vanaf Belgische websites
- Website VRT (zenders één, canvas, ketnet) ==> Klik hier
- Website GO Play (zenders: play4, play5, play6, play7) ==> Klik hier
- regelmatig is er een lgbt+ gerelateerde film of serie te vinden op beide sites.

Kies wat je wil downloaden, scroll naar beneden en klik op de video om te juiste url te hebben.

Tool om te downloaden vanaf Belgische Tv websites
Om de video te downloaden via de gekopieerde url moet je eerst de tool GemistDownloader, downloaden: KLIK HIER
(Opgelet: hoewel hier ook bij staat dat je dingen van op Nederlandse Tv zender websites kan downloaden klopt dit niet, want je krijgt dan telkens een fout melding, vandaar de andere url, (zie hier boven), voor dingen te downloaden vanop de Nederlandse tv website).

Na het downloaden van de tool: gemistdownloader
Open de tool (je krijgt klein vierkant vakje)
- Bovenaan rechts klik op het (wereld)bolletje en kies: Vlaanderen
- Bovenaan rechts klik op drie onder elkaar staande lijntjes en kies instellingen

Bij instellingen Video
- kan je kiezen in welk formatje je de downloads wenst (aangeraden het te zetten op: videobestand WMV) daar onder kan je nog drie vakjes al dan niet aanklikken - standaard klik enkel het bovenste vakje
- Voorkeur video kwaliteit kies standaard
- Voorkeur download type, vink aan: automatisch
- Metadata klik beide optie vakjes aan
- open Ondertiteling hoef je niet in te stellen voor downloads vanaf alle bovengenoemde Tv websites.
Bij instellingen Opslag
Naast de zin: standaard uitzendingen opslaan in map: scroll en kies een map op je laptop of computer of elders (bv usb stick)
Verder hoe je hier niets in te stellen
Bij instellingen Accounts
Voor je iets kan downloaden met gemistdownloader moet je account toevoegen. Dat doe je door het mail adres te gebruiken als gebruikersnaam dat je gebruikt voor de Tv website. Bijvoorbeeld: Je account voor de Tv website van de Vrt is An.Peters..... dan vul je in geimstdownloader bij accounts dat mail adres in bij gebruikersnaam en vervolgens zie je website staan kies nu Vrt en klik oké. Nu kan je aan de slag. Doe hetzelfde indien je wil downloaden vanop bijvoorbeeld GoPlay. (Indien nog vragen stuur mailtje aan holebi info of pb via facebook holebi info)

Download starten met gemistdownloader
Maak je keuze (van waar je download) bijvoorbeeld VRT klik er op - vul nu de url in van de video van je keuze vanop de vrt site en klik oke en kies downloaden.
- Indien je meerdere dingen tegelijk wil downloaden, bijvoorbeeld alle afleveringen uit een serie, doe met aflevering 1 hetzelfde als hier boven en klik dan op toevoegen aan Queue en kies dan nieuwe download vul dan de url in van aflevering 2 kies weer toevoegen aan Queue enz enz. Indien klaar klik op blauwe pijltje en klik dan op downloaden, wanneer alles klaar is klik op kruis om alles leeg te maken.

Goed om weten
Vanop de Tv website van Vtm kan je niets downloaden omdat men daar alles beveiligd heeft en niet wil dat mensen iets downloaden.

Opgelet:
Alle downloads vanop alle vernoemde Tv websites mag je NIET delen op het internet, niet uitzenden in groep, niet delen met vrienden. Het downloaden is enkel bedoeld voor jezelf, je kan een download op een usb stick zetten of op een cd enz om daarna af te spelen op je Televisie toestel. Veel kijk plezier. Indien je nog vragen zou hebben betreffende downloaden stuur een mail naar holebi info - ook bereikbaar via holebi info facebook en holebi info twitter (links bovenaan rechts op de holebi info website).

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - November 2021
.

Dit bericht is gepost op 23 November, 2021 en 147 keer gelezen.