Holebi song: 'Een beetje gay, dat is okay' van Yves Segers in Vlaamse Top 10 + Video.
Vlaams zanger Yves Segers, 41, staat met zijn gloednieuwe plaat 'Een beetje gay, dat is okay' sinds enkele dagen in de Vlaamse Toptien en is op I-tunes al de meest gedownloade Vlaamse song.

De plaat 'Een beetje gay, dat is okay', is erover en dat is volgens Segers net een goede strategie. ‘Sommigen vinden het gedurfd om in een tijd van toenemende homohaat en zogenaamde gaybashing zo'n plaat uit te brengen, maar op een paar anonieme internetreacties na krijg ik alleen maar lof over het initiatief', zegt hij.

‘Ik denk dat een kwinkslag rond het homo zijn nog altijd beter is dan in een verdomhoekje te kruipen. De tekst is echt over the top en het is een plezier om te zien hoe zowel senioren als jongelui tijdens mijn optredens de tekst uit volle borst meezingen. Ik zal er ook geen probleem mee hebben als binnenkort carnavalsgroepen de song nog eens nadrukkelijk gaan persifleren in stoeten. Het anders geaard zijn alleen maar bespreekbaarder', denkt Segers. ‘Mijn optredens kan ik nog nauwelijks bijhouden', glundert de Steenhuizenaar. ‘Ik doe er de jongste tijd twintig tot vijfentwintig per maand.'

De tekst is van Rob Kemps en Rob Sneller maar de zanger herkent zichzelf al van in de eerste strofe: ‘vanaf mijn jongste jaren ben ik een goeie gast. Wat velen nog niet wisten, ik zat nog in de kast. Ik kwam eruit gevlogen en riep holadijee! Eenieder mag het weten, ja, ik ben een beetje gay.' De plaat ligt (nog) niet in de winkel maar kan worden gedownload via de website van I-tunes.Yves steekt al jaren zijn homogeaardheid niet onder stoelen of banken. Enkele maanden geleden huwde hij onder grote publieke belangstelling met zijn vriend Pieter. Hieronder kan je het liedje 'Een beetje gay, dat is okay' beluisteren:EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
HOLEBI HUWELIJK YVES SEGERS GEHUWD MET VRIEND + FOTO'S EN VIDEO

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
BELG KAMER COMMISSIE JUSTITIE KEURT ONTWERP VERZWARING STRAFFEN HOMOFOBIE GOED
BELG AMBASSADEUR UIT BRAZILIE KOMT MET MAN OP VOOR HOMOHUWELIJK
BELG PS KAMERLID WIL DUO OUDERSCHAP VOOR HOLEBI'S
BRUSSELSE LAGERE SCHOOL GAAT WERKEN ROND THEMA HOLEBI'S
BELG HOLEBI'S BLIJF HAND IN HAND LOPEN AUB
MECHELSE TAXI WEIGERDE KLANTEN OMDAT ZE HOLEBI ZIJN
BELG ACTIEPLAN TEGEN HOMOFOBIE WELDRA KLAAR ALDUS MINISTER...
16-JARIGE JONGEN VERKRACHT SAMEN MET VRIEND JONGEN IN BRUSSEL
VLAMINGEN TOLEREREN HOLEBI'S ZOLANG ZE ONZICHTBAAR ZIJN
UNIEK LAURETTE ONKELINX WIL EINDE VERBOD BLOED GEVEN VOOR HOMO'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: nieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 22 November, 2012 en 4920 keer gelezen.Reageer op dit bericht: