Belgische holebi (homo en/of lesbi) koppels gezocht die gaan trouwen.Voor het programma ‘Iedereen Beroemd’, meer bepaald de rubriek ‘De week van…’ gaan we steeds op zoek naar iemand die we kunnen volgen tijdens een belangrijke week in zijn of haar leven. We proberen dit telkens op een mooie, authentieke en respectvolle manier in beeld te brengen.

Voor één van onze volgende reportages lijkt het ons interessant om getuige te zijn van een homohuwelijk. Dit lijkt ons een zeer belangrijke gebeurtenis voor het koppel in kwestie en voor ons zeker de moeite waard om te volgen. Bovendien is dit een unieke kans om homohuwelijken onder de aandacht te brengen en bij te dragen aan het doorbreken van de taboesfeer die nog steeds rond dit onderwerp hangt.

Bent u van plan om binnenkort als homo of lesbisch koppel in het huwelijksbootje te stappen of kent u iemand die ons eventueel verder kan helpen? Gelieve ons dan te contacteren op stage2@dechinezen.be. We zouden jullie graag wat meer uitleg geven over onze reportage en wat meer te weten komen over jullie persoonlijk verhaal. Indien jullie eventueel geïnteresseerd zijn om het eens te hebben over een mogelijke samenwerking, dan hoor ik dit graag!

Extra info:
Iedereen beroemd is een televisieprogramma dat vanaf 27 augustus 2012 loopt op de Vlaamse televisiezender één. Het programma kwam in de plaats van Man bijt hond. Het programma gaat over het leven van de gewone mens en wordt gemaakt door het productiehuis van de VRT in samenwerking met De Chinezen, een productiehuis dat werd opgericht door voormalige medewerkers van Woestijnvis. In het programma komen volgende rubrieken aanbod: De pendelquiz: op de trein zorgt Iedereen beroemd elke dag voor een actualiteitsquiz. De week van: een hele week volgt Iedereen beroemd iemand wiens leven verandert. De Verrassing: op vrijdag is er een verrassing voor toevallige voorbijgangers. De figuur van de dag: een onterechte onbekende Vlaming in beeld. Naar zee: een reporter vaart in een kano de Belgische rivieren af op zoek naar verhalen. De achterbank: kinderen op de achterbank van een auto in beeld.
Het laatste woord: een creatieveling sluit de uitzending af, met onder meer zang en gitaar van Nele Van den Broeck op dinsdag en percussie van Sam Gevers op woensdag.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
NA JAREN TERUG EEN MISTER GAY VLAANDEREN VERKIEZING - DOE MEE
TWEE ZAKEN BEKEND UIT BELG NATIONAAL PLAN TEGEN HOMOFOBIE
BRITSE HOMO BAR BREEKT RECORD AANTAL HIV GETESTE HOMO'S
TWEE JONGENS VAN 13 JAAR OPGEPAKT NA HOMOFOBISCHE BEDREIGINGEN IN ANTWERPEN
UNIEK HIP HOP HIV SONG + VIDEO
ELKE MAAND GEWELD TEGEN HOLEBI'S IN GENT
HOLEBI WOONPROJECT VAN START IN BERLIJN
BELG KAMER COMMISSIE JUSTITIE KEURT ONTWERP VERZWARING STRAFFEN HOMOFOBIE GOED
SPEELGOED FOLDER MET NIET GENDER GEBONDEN SPEELGOED UIT
BELG AMBASSADEUR UIT BRAZILIE KOMT MET MAN OP VOOR HOMOHUWELIJK
GERARD JOLING IN DOODSANGST DOOR HANS KLOK + VIDEO
VANAF 1 DECEMBER VERPLICHT LESSEN OVER HOLEBI'S OP ALLE SCHOLEN
PRINSEN WILLIAM EN HARRY AMBASSADEURS AIDS FONDS IN NAVOLING VAN MOEDER

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: email aan holebi.info van de chinezenstage.be - extra info door holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 December, 2012 en 2104 keer gelezen.Reageer op dit bericht: