Zangeres Katy Perry krijgt holebi award + 2 video's.


Zangeres Katy Perry die vooral bekend werd door het liedje 'I Kissed a girl' heeft zopas een Hero award gekregen van het Trevor project, een organisatie die zich inzet ter voorkoming van zelfmoord onder holebi en trans jongeren.

Perry, zelf heteroseksueel zet zich regelmatig in voor holebi's. Na ontvangst van de award in Los Angeles zei ze in haar speech: "De werkelijke helden zijn alle mensen van het Trevor project, ze zijn werkelijk inspirerend." Het project heeft onder andere een telefoonlijn ter preventie van zelfmoord onder holebi en trans jongeren.

Verder sprak Perry ook nog over haar eigen jeugd waarin er geen ruimte was voor sympathie tegenover holebi's. "Ik groeide op in een intolerante omgeving, voor lange tijd hoorde ik niets anders dan dat mensen die homo, lesbisch, biseksueel, transgender of twijfelende zijn afschuwelijk en verkeerd zijn. Toen ik opgroeide moest ik mezelf bevrijden van deze intolerante gedachten. Ik geloofde dat er verandering mogelijk was in mijn gedachten, ik geloof dat seksualiteit stroomt, niemand introduceert mij als 'Dit is Kate Perry, ze is hetero', Ik hoop voor de toekomst dat mensen kunnen opgroeien zonder labels, zonder holebi's te beschouwen als een aparte groep."

Het Trevor Project dat een 24uurs hotline heeft ter preventie van zelfmoord onder holebi en trans jongeren zegt dat Perry de prijs kreeg omdat ze jongeren de boodschap geeft dat het niet uitmaakt of je nu holebi, hetero of trans bent, maar ook omdat ze op kwam voor holebi's en het recht om te mogen trouwen. Bekijk hieronder twee video's. De eerste: Katy Perry on New Album + Dealing with Bullies at Trevor Live 2012 waarin Perry zelf een interview afneemt en de tweede video is van de song Firework:EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
BRAD PITT SCHENKT VEEL GELD AAN VIER AMERIKAANSE STATEN VOOR HOLEBI'S
AMERIKAANSE ACTRICE EN MAN GEVEN GELD VAN HUWELIJKSFOTO'S AAN HOLEBI'S
WILL SMITH EN JAY Z KOMEN OP VOOR HOLEBI'S
CINDI LAUPER GEEERD DOOR AMERIKAANSE OVERHEID VOOR INZET VOOR HOLEBI'S

ZANGERES ADELE KRIJGT TITEL VAN HOLEBI ICOON
EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
UNIEK HIP HOP HIV SONG + VIDEO
SPEELGOED FOLDER MET NIET GENDER GEBONDEN SPEELGOED UIT
PRINSEN WILLIAM EN HARRY AMBASSADEURS AIDS FONDS IN NAVOLING VAN MOEDER
HETERO JONGENS MOETEN ALS STRAF ELKAARS HAND VAST HOUDEN OP SCHOOL + VIDEO
NEDERLANDERS HANGEN POSTERS OP MET OPSCHRIFT HOMO'S ZIJN ZIEK + VIDEO REACTIES
PRINS HARRY HALF NAAKT IN LONDENSE HOMO BAR
HOMO'S DAGEN HETERO'S UIT IN FILMPJE
HETERO MANNEN REAGEREN OP HOMO'S DIE HEN UITDAAGDEN IN VIDEO + FILMPJE
LESBIENNES DAGEN HETERO VROUWEN UIT IN FILMPJE

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 December, 2012 en 2690 keer gelezen.Reageer op dit bericht: