Acteur Ian McKellen (Gandalf) heeft kanker.De 73-jarige openlijke homo acteur Ian McKellen, die Gandalf speelt in 'The Hobbit' en in de 'Lord of the Rings'-films, heeft zopas onthult dat hij prostaatkanker heeft, zelf is hij daar weinig van onder de indruk en toont hij zich erg sterk.

Al ruim zeven jaar weet de acteur dat hij prostaatkanker heeft. "De dokters zijn bang dat de kanker zich verspreidt, maar ik voel me goed, dank je wel. Je schrikt wel even als je het nieuws verneemt. Ze zeggen je dat je prostaatkanker hebt, maar dat je je prostaat kan laten weghalen. Dat wilde ik niet. Dus wacht ik af en zie ik hoe het evolueert. Het is niet zo erg," aldus McKellen die verder zegt:

"Ik weet het al zes of zeven jaar. Ik laat het opvolgen, de dokters houden het in de gaten. Als het in de prostaat blijft, is het niet zo erg. Veel mannen sterven aan prostaatkanker maar het is toch één van de kankers die te behandelen is. Dus wacht ik af. Ik laat me regelmatig onderzoeken en de kanker is nog niet uitgezaaid". McKellen wist dat er iets fout was toen hij 's nachts herhaaldelijk moest opstaan om te plassen. "Dan krijg je te horen dat je je kan laten opereren, maar dat is bij mij niet nodig. De dokters vrezen wel dat de kanker zich buiten de prostaat zal verspreiden. Maar gebeurt dat niet, dan hoef je je geen zorgen te maken. Hoe je weet of de kanker zich verspreidt? Je laat je telkens weer onderzoeken. Ik heb net een hoorapparaat, ik moet me laten opereren aan mijn ogen en ik krijg een set valse tanden. Ik stel het heel goed, dankjewel", besluit McKellen cynisch.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
HOLEBI SITCOM OP KOMST MET O.A ACTEUR IAN MCKELLEN

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
OOK HOLEBI'S BELANGRIJK IN NIEUW ANTWERPS BESTUURSAKKOORD
EERSTE HOLEBI HUWELIJK OP NEDERLANDSE ANTILLEN + FOTO EN VIDEO
BELG KATHOLIEK ONDERWIJS SCHRIJFT GESCHIEDENIS MET TRANS LEERKRACHT
RUSSISCHE EERSTE MINISTER DOET ONVERWACHT PRO HOLEBI UITSPRAAK
NIEUWE HOLEBI FILM IN BELGISCHE BIOSCOOP ZALEN + TRAILER
MEISJE VAN 13 MAAKT VIDEO PETITIE VOOR BROERTJE DAT NIET MAG KOKEN
NIEUWE LESBISCHE FILM IN BELGISCHE FILMZALEN + TRAILER
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - DECEMBER
RESOLUTIE TEGEN HOLEBI EN TRANSFOOB GEWELD IN VLAAMS PARLEMENT DOOR...
ZANGERES KATY PERRY KRIJGT HOLEBI AWARD + 2 VIDEO'S
SPEELGOED FOLDER MET NIET GENDER GEBONDEN SPEELGOED UIT
BRITSE HOMO BAR BREEKT WERELD RECORD AANTAL HIV GETESTE HOMO'S
STEM MEE VOOR DE HOLEBI ICOON VAN 2012

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 December, 2012 en 8237 keer gelezen.Reageer op dit bericht: