Nep lesbiennes van t.A.T.u zijn terug van weg geweest + 2 video's.Het Russische popduo t.A.T.u, bestaande uit twee nep lesbiennes, zijn na 10 jaar terug van weg geweest. Sommigen zullen daar blij mee zijn, anderen hadden vast liever gezien dat de twee hetero meisjes weg bleven.

Hoe je er ook over denkt t.A.T.u is back. Yulia Volkova en Lena Katina werden zopas herenigd in de Roemeense versie van de liedjes talenten show The Voice. Het duo dat elkaar destijds kuste in de stromende regen, waarna ze internationaal bekend werden, kwam in de show met hun 2002 song 'All About Us'. In 2003 kwam de docu Anatomy of t. A. T. u op de Russische televisie waarin de meisjes lieten weten niet lesbisch te zijn, en dat het elkaar kussen op het podium maar een act was.

t.A.T.u werd bekend door deelname aan het Eurovisie Songfestival waar ze derde werden met het nummer: 'Ne Ver Ne Boysia'. Midden 2005 werd hun singel 'All About Us' een wereldwijde hit. Het succes van t.A.T.u duurde destijds wereldwijd niet lang maar in Rusland zelf zijn ze nog altijd even populair en treden ze zelfs nog regelmatig op. In 2011 gingen Yulia en Lena ieder hun eigen weg voor het uitbouwen van een solo carrière. Tijdens hun glorie jaren verkochten de dames ruim 10 miljoen platen en werden daardoor de succesvolste Russische pop groep ooit. Bekijk onderaan twee video's van de jonge dames: All The Things She Said en All About Us.

Extra over beide dames apart:
Joelia Olegovna Volkova geboren op 20 februari 1985. In 2004 beviel ze van een dochtertje van toenmalig vriendje Pavel en in 2007 beviel ze van een zoon van toenmalig vriendje Parviz Jasinov. Sinds 2011 werkt ze aan haar solocarrière en in november toerde ze nog rond in Zuid-Amerika en bracht ze haar eerste single uit: All Because Of You/Svdinu Mer, samen met een bijhorende videoclip. Joelia tekende een contract bij Gala Records.
Lena Katina (Jelena Sergejevna Katina) geboren op 4 oktober 1984. In 2011 kwam Lena's eerste single met bijhorende videoclip uit, getiteld Never Forget. Voorlopig is het nog steeds wachten op haar debuutalbum, al zijn heel wat liedjes al klaar. Naar eigen zeggen is Lena nog altijd op zoek naar de geschikte platenmaatschappij.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 December, 2012 en 3862 keer gelezen.Reageer op dit bericht: