Alle holebi onderzoeken van het jaar 2012 (buitenlands nieuws).

Dit jaar voorafgaande aan de jaaroverichten enkele extra-tjes. Top 5 video's (voor binnen- buiten- showbizzland en ander (holebi vs hetero) nieuws, meest gelezen bij holebi.info, quotes, uit de kast sinds 2007 tot heden, onderzoeken uit 2012. (De jaaroverzichten kan je terug vinden in rubriekje holebi nieuws overzicht 2012 KLIK HIER )
Er zijn weer heel wat onderzoeken gedaan dit jaar rond en over holebi's. Om het jaar af te sluiten alle onderzoeken in het kort op een rijtje - uit het buitenlands holebi.info nieuws, meet daarbij telkens de link naar het betreffende nieuws artikel om desgewenst het helemaal (terug) te lezen.
Januari: Uit een Nederlands onderzoek bleek dat homo-jongens eerder uit de kast komen dan jaren geleden. Bij lesbische meisjes is er geen verandering en blijft de coming out leeftijd hezelfde als enkele jaren geleden.
Meer lezen: Klik hierJanuari: Uit een internationaal onderzoek bleek dat de kwaliteit van leven van tieners die worden opgevoed door lesbische moeders niet verschilt van die van een vergelijkbare groep jongeren die opgroeiden met heteroseksuele ouders. Meer lezen: Klik hierJanuari: Uit een Nederlands onderzoek bleek dat agressie en geweld tegen lesbische vrouwen en meisjes vaker voorkomt dan gedacht. De gevolgen ervan zijn vaak ingrijpend. Toch doen vrouwen minder vaak aangifte dan homomannen. Meer lezen: Klik hierJanuari: Uit een ander Nederlands onderzoek bleek dat lesbiennes meer en sneller scheiden dan homo's. Maar er trouwen dan ook meer lesbische dan homoseksuele koppels bij onze noorderburen.
Meer lezen: Klik hierFebruari: Volgens een Britse studie wil 48% van de homo's enkele jaren van hun leven willen opgeven voor het perfecte lichaam. Daarnaast zou 10% van hen zonder moeite 11 jaar van zijn leven geven om meteen het ideale lichaam te hebben. Meer lezen: Klik hierMaart: Uit Amerikaans onderzoek bleek dat het aantal anti-holebi groepen in de VS voor de 12de keer op rij gestegen is - een onderzoek dat al ruim dertig jaar loopt. Meer lezen: Klik hierMaart: Uit onderzoek van de Center for American Progress, een denktank uit Washington D.C, bleek dat 20 tot 30 procent van de Amerikaanse holebi's verslaafd is aan tabak, drugs of alcohol.
Meer lezen: Klik hierMaart: Uit Nederlands onderzoek bleek dat ondanks het feit dat er veel holebi aanvaarding is toch vrij veel homo's en lesbiennes psyschische problemen hebben door homofobie. Meer lezen: Klik hierApril: Uit een Britse studie bleek dat holebi's gelukkiger wanneer ze uit de kast zijn gekomen tegenover hun ouders, ze zijn gelukkiger tegenover holebi's die nog in de kast zitten voor hun ouders. Meer lezen: Klik hierApril: Uit een andere Britse studie bleek dat dat 3% van de Britse homo mannen en 5% van de biseksuele mannen in het afgelopen jaar een zelfmoord poging ondernam. Meer lezen: Klik hierJuni: Uit een Italiaans onderzoek bleek dat homo's het moeilijker hebben om werk te vinden, maar dat lesbiennes dat probleem niet hebben. Meer lezen: Klik hierJuni: Uit een Frans onderzoek bleek dat dat er net zoals er een loonkloof bestaat tussen mannen en vrouwen, er ook een is tussen holebi's en hetero's en tussen homo's en lesbiennes. Meer lezen: Klik hierJuli: Uit een Amerikaans onderzoek bleek dat homo's met kinderen minder seks hebben dan toen ze nog geen kinderen hadden, waarmee ze perfect passen in het plaatje van heteroseksuele ouders mét kinderen.
Meer lezen: Klik hierJuli: Uit Nederlands onderzoek blijkt dat de helft van de holebi's zegt (altijd) het gedrag aan te passen zodra ze in een publieke ruimte komen. Dat doen ze om negatieve reacties als afkeurende blikken, vijandige opmerkingen of geweld te voorkomen. Met andere woorden ze passen zich aan, aan de hetero norm. Meer lezen: Klik hierAugustus: Uit een andere Nederlands onderzoek bleek dat ruim de helft van de holebi's niet blij is met de jaarlijkse Gay Pride parade optocht. Meer lezen: Klik hierAugustus: Volgens een Amerikaanse studie kan je aan iemands ogen zien of hij of zij holebi of hetero is. Meer lezen: Klik hierAugustus: Uit een Brits onderzoek bleek dat homo's meer op vakantie gaan dan hetero's.
Meer lezen: Klik hierAugustus: Uit Amerikaans onderzoek bleek dat holebi's betere ondernemers zijn dan hetero's.
Meer lezen: Klik hierAugustus: Uit een grootschalig onderzoek onder Caribbeaanse mannen verspreid over de 33 gebieden, bleek dat ruim 1 op de 4 Caribische mannen zichzelf omschrijven als biseksueel. Meer lezen: Klik hierAugustus: Uit een Amerikaanse bleek dat holebi studenten die regelmatig de uitspraak 'That's so gay' horen meer last hebben van gezondheids problemen dan holebi studenten die dat niet horen. Meer lezen: Klik hierSeptember: Uit een onderzoek uit Israel en de VS bleek dat er meer zelfmoord of pogingen voor komen onder holebi's die opgroeien in een religieuze omgeving. Meer lezen: Klik hierOktober: Uit Amerikaans onderzoek bleek dat er meer niet blanken holebi zijn in de VS. 3,4 procent van de Amerikanen definieert zichzelf als holebi of transgender. Daarbij is 4,6% van de Afrikaans-Amerikaanse, 4,3% van de Aziaten, 4% van de Hispanics, holebi of transgenders. Het aantal blanke holebi's bedraagt 3,2%. Meer lezen: Klik hierOktober: Uit een ander Amerikaans onderzoek bleek dat kinderen die geadopteerd werden vanuit een weeshuis door holebi koppels het even goed doen dan weeskinderen die worden geadopteerd door hetero koppels.
Meer lezen: Klik hierOktober: Uit weer een ander Amerikaans onderzoek bleek, tot grote verbazing van de onderzoekers dat heteroseksuele tweelingen meer last hebben van mentale problemen dan homo tweelingen.
Meer lezen: Klik hierNovember: Uit onderzoek in Wales bleek dat ruim de helft van de holebi jongeren op school last heeft van homofobie. Meer lezen: Klik hierDecember: Uit internationaal onderzoek bleek dat holebi genen niet bestaan maar dat het wel ontstaat in de baarmoeder, het zou een soort van overgaan van vader op dochter en van moeder op zoon.
Meer lezen: Klik hierDecember: Uit een Amerikaans onderzoek bleek dat homo's en biseksuele mannen met een grote penis vaker onveilige seks hebben dan homo's en bi mannen met een kleindere maat, en verder nog veel info over condooms.
Meer lezen: Klik hier


Lees ook:
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDERE VIDEO'S BINNENLANDS HOLEBI NEWS 2012
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDERE VIDEO'S BUITENLANDS HOLEBI NIEUWS 2012
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDER VIDEO'S SHOWBIZZ HOLEBI NEWS 2012
TOP 15 MEEST GELEZEN NIEUWS BERICHTEN OP HOLEBI.INFO 2012
BEROEMDHEDEN UIT DE HOLEBI KAST VAN 2007 TOT 2012
MEEST MEMORABELE QUOTES VAN 2012 OVER HOLEBI'S DOOR HETERO'S
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDERE VIDEO'S ANDER (hetero vs holebi) NEWS VAN HOLEBI INFO 2012


holebi.info 2012

Dit bericht is gepost op 26 December, 2012 en 2766 keer gelezen.Reageer op dit bericht: