Meest memorabele Quotes van 2012 over holebi's.

Dit jaar voorafgaande aan de jaaroverichten enkele extra-tjes. Top 5 video's (voor binnen- buiten- showbizzland en ander (holebi vs hetero) nieuws, meest gelezen bij holebi.info, quotes, uit de kast sinds 2007 tot heden, onderzoeken uit 2012. (De jaaroverzichten kan je terug vinden in rubriekje holebi nieuws overzicht 2012 KLIK HIER )


Om het jaar af te sluiten bij holebi.info en Ander nieuws (hetero vs holebi) de meest memorabele Quotes van 2012 van hetero's over holebi's en het homohuwelijk:


"Ik heb juist geconcludeerd dat het voor mij persoonlijk belangrijk is verder te gaan en te bevestigen dat ik denk dat koppels van hetzelfde geslacht het recht moeten hebben om te kunnen trouwen".
President Barack Obama .

"Als trotse Amerikanen kunnen zijn wie ze willen en aan het altaar kunnen schitteren met degene van wie ze houden, dan zeker, kunnen we iedereen in dit land een eerlijke kans geven in de Amerikaanse droom".
Michelle Obama, First Lady.

"Holebi's zijn zo geboren en behoren tot elke maatschappij in de wereld. Ze zijn van alle leeftijden, rassen en geloof. Ze zijn de dokters, onderwijzers, boeren, bankiers, soldaten en atleten. En of we het nu weten of niet, of we het nu begrijpen of niet, ze zijn onze familie, onze vrienden en onze buren. Holebi zijn is geen Westerse uitvinding, het is menselijke werkelijkheid".
Amerikaanse staatssecretaris Hillary Clinton.

"Als je niet zeker weet hoe je denkt over het homohuwelijk, ga dan eens op zoek naar holebi's en hun families, en zie wat ze willen, en eens je holebi's hebt leren kennen, en eens je weet wat het homohuwelijk betekend, zal je beseffen dat het gewoon fantastisch is".
Actrice Whoopi Goldberg.

"Afrikaanse landen moeten stoppen met homo's, lesbiennes en biseksuelen als tweederangsburgers of zelfs als criminelen te behandelen".
VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon.

"De huwelijks gelijkheid zaak moet worden erkend voor wat het werkelijk is, een gelijke rechten zaak die moet worden erkend om te verzekeren dat elke burger gelijk word behandeld onder de wet".
Zanger Bruce Springsteen, singer/songwriter.

"Ook koppels van hetzelfde geslacht moeten het recht krijgen om te trouwen".
Oud-premier Tony Blair reageerde op uitspraken van de paus die zich negatief uitsprak over het homohuwelijk, een onverwachte uitspraak daar Blair tijdens zijn ambts periode tegen was en zich later tot het katholicisme bekeerde.

"Het gaat om twee mensen die van elkaar houden, wat is het probleem?".
Zangeres Janet Jackson.

"Ik schaam mij rot dat homo's en lesbiennes niet kunnen trouwen. Ik kan wél trouwen met de persoon waar ik van hou. Binnen tien jaar zullen veel mensen zich rot schamen dat we ooit andere mensen verboden om te trouwen.
Acteur Chris Evans.

"Iedereen doet wat hij of zij wil, wanneer je er niemand mee schaad wat is dan het probleem? Iedereen moet kunnen doen wat hij wil en heeft het recht om gelukkig te zijn".
Actrice Jennifer Hudson.

"Als gehuwd persoon kan ik mij niet voorstellen wat het is om niet te mogen trouwen. Maar ik weet wel dat ik van mening ben dat iedereen het recht moet hebben om te kunnen trouwen met degene waar hij van houdt.
Zangeres Carrie Underwood.

"Wat mensen thuis doen is hun eigen zaak, en het is ook hun eigen zaak met wie ze een relatie aangaan. Er is geen verschil tussen discriminatie van zwarten en deze bestaande discriminatie (verbod huwelijk holebi's)".
Rapper Jay-Z

"De vele wetten die zoveel vormen van menselijke liefde en verbintenissen criminaliseren, zullen we in de toekomst bekijken als gelijkaardig aan de wetten der apartheid, en we zullen ze erg verkeerd noemen, God houdt ook van holebi's".
Aartsbisschop Desmond Tutu.

Lees ook:
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDERE VIDEO'S BINNENLANDS HOLEBI NEWS 2012
TOP 15 MEEST GELEZEN NIEUWS BERICHTEN OP HOLEBI.INFO 2012
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDERE VIDEO'S BUITENLANDS HOLEBI NIEUWS 2012
BEROEMDHEDEN UIT DE HOLEBI KAST VAN 2007 TOT 2012
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDER VIDEO'S SHOWBIZZ HOLEBI NEWS 2012
TOP 5 LEUKE EN BIJZONDERE VIDEO'S ANDER (hetero vs holebi) NEWS VAN HOLEBI INFO 2012
ALLE ONDERZOEKEN UIT HET BUITENLANDS HOLEBI NIEUWS 2012


holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 December, 2012 en 4724 keer gelezen.Reageer op dit bericht: