Britse krant out acteur als homo vader in primeur, die al jaren out is met zijn kids.

De openlijke homo acteur Charlie Condou, bekend uit Coronation Street schrok zich zopas een hoedje toen hij zichzelf op de cover van de Daily Star (een Britse krant op tabloidformaat) zag staan met daarbij de tekst dat hij in het geheim twee kinderen heeft. En dan ondanks het feit dat Condou al zeer lange tijd openlijk schrijft over zijn kinderen en man.

Foutje van de Daily Star? die blokletterde “Corrie star’s shock secret love children,” en krant ging nog verder door te schrijven dat de acteur al jaren zijn kinderen verborgen houdt en opvoed met een goede hetero vriend. Condou was erg verbaasd dit alles te lezen, zeker omdat het niet waar is. De acteur is al jaren een van de meest uitgesproken campagne voerders voor holebi ouderschap, en schrijft regelmatig in een column voor de krant The Guardian over zijn twee kinderen, zijn vriend en de moeder van de kinderen.

Nadat hij van zijn verbazing was bekomen grapte Condou dat de Daily Star er misschien achter was gekomen dat hij ergens andere kinderen had waarover hij vadertje speelde waar hij zelf niets vanaf weet. Condou heeft samen met zijn Canadese vriend Cameron Laux twee kinderen (dochter Georgia en zoon Hal) die ze samen opvoeden afwisselend met Catherine Kanter die de biologische draagmoeder is van de kinderen De acteur schrijft al lang over zijn leven in een drie gezins familie en het is dan ook raar en ergens ook wel grappig, dat de Daily Star dacht een primeur te hebben met het outen van een bekende homo vader.

Extra nieuwsje: Coronation collaga acteur John Michie, zelf heteroseksueel, kwam vandaag in het nieuws omdat hij opkomt voor het homohuwelijk in Schotland. Hij deed dat in een video voor het Equality Network’s It’s Time video campaign. Michie zei onder andere dat hij voorstander is van huwelijks gelijkheid omdat hij geloof heeft in een maatschappij waarin iedereen gelijk wordt behandeld. Bekijk hieronder het video fimpje van Michie:

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 22 August, 2013 en 2766 keer gelezen.Reageer op dit bericht: