Homo filmproducent kon gewelddadige vader vergeven na maken film.De Amerikaanse filmproducent, regisseur en acteur Lee Daniels, zegt dat het maken van de film The Butler hem heeft geholpen zijn gewelddadige vader te vergeven. "Ik was echt heel boos op hem, en alles wat ik tot nu toe heb gedaan is om te bewijzen dat hij verkeerd was."

Daniels vertelde eerder al dat hij regelmatig door zijn eigen vader in elkaar werd geslagen omdat hij homo is. Tijdens zijn speech na het ontvangen van de Visionary Award afgelopen dinsdag in Los Angeles op de Legacy Awards, bracht hij het onderwerp van een gewelddadige vader opnieuw ter sprake. "Toen mijn vader vernam dat ik homo was zei hij dat ik nooit iemand zou worden." Verder vertelde Daniels dat hij regelmatig slaag kreeg van zijn vader.

Het maken van de film The Butler, dat het verhaal vertelt over een butler in het Witte Huis die diende onder acht Amerikaanse presidenten, hielp Daniels naar eigen zeggen om zijn vader beter te begrijpen. "Plots begreep ik waar zijn boosheid vandaan kwam. Mijn vader was een dienaar en werd door zijn eigen vader regelmatig geslagen. En die vader werd vroeger ook geslagen door diens vader die een slaaf was. Hij wilde het beste voor mij. Mijn films zijn therapeutisch en hielpen hem te vergeven." Daniels die zelf vader van twee kinderen is, zegt dat hij zelf ook tekort doet aan zijn kinderen door er niet voor hen te zijn. "Ik ben niet bij hen. Ik ben er niet voor hen terwijl ik films maak met mijn ziel. Ik kom terug en het is twee jaar later, maar ik ben blij dat ze er dan nog steeds zijn, en dat ze zo geduldig zijn met mij en op mij wachten."

Daniels was eerst samen met Billy Hopkins. Samen adopteerden ze Daniels biologische nichtje en neefje Clara en Liam. Later ging het koppel uit elkaar. Sinds 2009 heeft hij een relatie met Andy Sforzini. De kinderen leven voornamelijk bij Hopkins.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:
POETIN PRO ANTI HOLEBI WET MAAR ANTI HOMO HAAT
ACTEUR UIT SHERLOCK KOMT UIT DE KAST
IKEA TREKT HOLEBI ADVERTENTIE TERUG VOOR RUSLAND
BANGLADESH ERKENT HIRJA ALS DERDE GENDER
BRITSE INSPECTEURS GAAN SCHOLEN DWINGEN HOLEBI EN TRANSGENDER RECHTEN TE ERKENNEN
COCA COLA WIL NIET OPKOMEN VOOR HOLEBI'S
ACTEUR UIT WEEDS EN 30 ROCK KOMT UIT DE HOLEBI KAST
WERELDWIJD IS ZAKENWERELD KLAAR OM NIET MEER SAMEN TE WERKEN MET HOLEBI EN TRANS FOBE LANDEN
17de AMERIKAANSE STAAT MET HOMOHUWELIJK IS EEN FEIT
238 TRANSGENDERS VERMOORD - IS TOPJE VAN IJSBERGholebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 24 November, 2013 en 3056 keer gelezen.Reageer op dit bericht: