Twitter haalt homo activist binnen voor meer diversiteit

EERST EN VOORAL AAN ALLE LEZERTJES
De sociale netwerksite Twitter heeft zopas een holebi en transgender werkplaats advocaat ingehuurd om er voor te zorgen dat diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel blijft gedragen worden.

Jeffrey Siminoff, 50, is sinds recent aan de slag bij Twitter als vicepresident diversiteit. Hij werke eerder in een gelijkaardige functie voor Aplle en is medeoprichter van de organisatie Out Leaderschip, die de belangen behartigt van holebi's en transgenders in het bedrijfsleven.

Twitter haalde Siminoff in huis omdat ze eerder veel kritiek kregen op hun aanpak rond diversiteit op de Twitter werkvloer. Siminoff moet er nu onder andere voor zorgen dat vooral holebi's, transgenders, vrouwen en werknemers met een niet blanke huidskleur meer gelijke rechten krijgen op de Twitter werkvloer. Daarnaast moet hij ook meer etnische profielen en vrouwen in het bedrijf brengen. Want momenteel is het personeel van Twitter voor 94% blank en 87% mannelijk. De CEO van Twitter, Jack Dorsey, liet eerder al weten dat men het bedrijf zo divers wil maken als de 320 miljoen gebruikers die Twitter heeft, en natuurlijk horen daar ook holebi's en transgenders bij.

LEES OOK
ALLE HOLEBI & TRANSGENDER COMING OUTS VAN 2015 IN 1 VIDEO
HOLEBI INFO NIEUWS JAAROVERZICHT 2015 IN VIER VIDEO'S

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 January, 2016 en 2464 keer gelezen.Reageer op dit bericht: