Na moeilijke tijd, Prof worstelaar en vriend gehuwd.Zopas is de openlijke Amerikaanse prof worstelaar Mike Parrow in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriend Morgan Cole. Morgan die in 2017 uit de kast kwam zei tegen Cole in het begin van hun relatie dat hij nooit uit de kast zou komen, vandaag de dag kan hij naar eigen zeggen niet meer voorstellen dat hij dat ooit gezegd heeft.

Na het plaatsen van huwelijksfoto's op sociale media schreef Parrow: "Mijn man en ik willen iedereen van harte bedanken. Bedankt aan onze vrienden die zich speciaal bij ons hebben gevoegd tijdens de huidige omstandigheden van iedereen en aan alle anderen die goede wensen hebben gestuurd, het betekende echt de wereld voor ons. De bruiloft was perfect Het wordt wel beter.

Toen Parrow in 2017 uit de kast kwam, zei hij dat hij dacht dat hij in de kast moest blijven om een succesvol leven te leiden. In die tijd ging hij zonder succes uit met vrouwen, werd hij beledigd door homomannen en zakte hij in depressie, alcoholisme en zelfmoordgedachten, hij onderging zelfs een zogenaamde conversietherapie om te proberen zijn seksuele geaardheid te veranderen, waarover je eerder bij holebi info kon lezen (link onderaan).

Daarna begon Parrow een therapeut te zien en werkte hij aan het accepteren van zichzelf. Rond die tijd ontmoette hij Cole en Cole moedigde hem aan om tegenoverzijn familie en collega-worstelaars uit de kast te komen. "Iedereen die ik toen heb verteld, dacht dat ik een grapje maakte. Hun perceptie van homomannen was totaal anders. Dus als ik het ze vertel, raken ze geschokt, maar elke keer als ik het iemand vertel, wordt het eerder makkelijker dan moeilijker, en dat probeer ik mensen altijd te vertellen."
LEES OOK
1e ZWITSERSE PROF WORSTELAAR UIT DE KAST + LIJST HOLEBI & TRANS WORSTELAARS - 2020
PROF WORSTELAAR DIE EERDER WORDT HETERO THERAPIE PROBEERDE UIT DE KAST (Mike Parrow) - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 18 March, 2020 en 3432 keer gelezen.Reageer op dit bericht: