Sneer van NikkieTutorials naar Ellen DeGeneres nu internationaal nieuws + video.De sneer die Nikkie de Jager, 26, beter bekend onder de naam NikkieTutorials, in februari bij het Nederlandse Tv-programma: 'De Wereld Draait Door' uitdeelde aan Ellen DeGeneres is internationaal nieuws geworden. Diverse Amerikaanse sites als Insider, BuzzFeed en Cosmopolitan schrijven over de uitspraken van de YouTube-ster nu de talkshowhost in eigen land steeds meer onder vuur komt te liggen.

In februari was Nikkie te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in diens Tv-programma ‘De Wereld Draait Door’. Daar vertelde ze met weinig plezier terug te blikken op haar bezoek aan de Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres. Ze was daar te gast om te praten over haar coming-out als transgender. Naar eigen zeggen voelde Nikkie zich niet welkom bij of op haar gemak geseld bij Ellen en zei daarover tegen van Nieuwkerk: "Kijk, het is bijvoorbeeld heel leuk dat jij vooraf wel ‘hallo’ komt zeggen Ik ben hier in programma’s geweest en in andere landen, maar dat is gewoon een hele andere wereld. Het is een beetje afstandelijker."

Die uitspraak wordt nu uitgelicht na een tsunami van negatieve tweets over Ellen DeGeneres, een bericht dat ook te lezen was bij holebi info (link onderaan). Die negatieve berichten maakte in één klap een einde aan het menslievende en sociale imago van de 62-jarige Amerikaanse presentatrice. De discussie begon bij de Amerikaanse komiek Kevin T. Porter en een tweet die hij de wereld in stuurde, waarin hij stelde dat "we op dit moment allemaal een beetje vriendelijkheid nodig hebben". “Je weet wel, dat waar Ellen DeGeneres het altijd over heeft!" Waarna Porter zei: "Want ze is ook berucht als een van de meest gemene mensen. Reageer hier op met de meest krankzinnige verhalen die je hoorde over Ellen, en ik zal voor elke reactie 2 dollar doneren aan voedselbanken. Tal van negatieve reacties waren het gevolg, vooral afkomstig van (ex) medewerkers van Ellen die haar onder andere onuitstaanbaar, tiranniek en wereldvreemd noemde.

In combinatie met de reactie van NikkieTutorials blijkt het positieve imago van Ellen af te brokkelen. Terwijl haar contract afloopt, bezint ze zich op haar toekomst. Ondertussen pakken de Amerikaanse media elke dag uit met nieuwe negatieve verhalen. YouTuber Sebastian Williams deelde twee dagen geleden op zijn kanaal een video met de uitspraken van Nikkie. Dat filmpje is inmiddels ruim twee miljoen keer bekeken en zo belandde de uitspraken van de Nederlandse YouTube-sensatie ook in de Amerikaanse media, die daarmee weer een nieuwe stok hebben gevonden om mee te slaan richting Ellen, die nog niet reageerde op alle negatieve berichten. Bekijk hier onder één van de vele nieuws video's rond de hetze die Nikki veroorzaakt over Ellen:


LEES OOK
VOLGENS SOMMIGEN IS ELLEN DEGENERES NIET ZO AARDIG ALS ZE DOET UITSCHIJNEN
NIKKI TUTORIALS WEET WIE HAAR CHANTEERDE + 2 VIDEO'S (waaronder 1 met Ellen)
NIKKI TUTORIALS KWAM NA CHANTAGE UIT DE TRANSGENDER KAST + VIDEO

Bron: hln.be - April 2020

Dit bericht is gepost op 02 April, 2020 en 3061 keer gelezen.Reageer op dit bericht: