Subtiele reactie op negatieve berichten over haar persoon van Ellen DeGeneres + video.Eind maart kon je bij holebi info lezen dat sommige mensen beweeren dat Ellen DeGeneres niet zo'n aardig persoon is als ze doet uitschijnen. Alles begon met een bericht van Amerikaanse producer en schrijver Kevin T Porter, die opriep om een boekje open te doen over Ellen, met tal van negatieve berichten tot gevolg. Daarnaast was er ook nog de negatieve reactie van YouTuber NikkieTutorials.

Tot op heden had Ellen nog niet gerageerd op de 'vele' beschuldigingen, maar zopas deed ze dat, zonder veel ophef en woorden wel. Dat deed ze in de eerste uitzending van haar programma dat door het coronavirus vanuit haar eigen woonkamer werd uitgezonden. In de video verklaarde ze subtiel haar liefde voor haar werknemers in een poging de beschuldigingen rond haar persoon om te buigen. (In tal van negatieve berichten stond beschreven dat Ellen slecht zou zijn voor haar personeel).

De coronaviruspandemie zorgde voor het stopzetten van televisieproducties waaronder ook Ellen's show. Maar, maandag ging haar show opnieuw door, niet in de studio zoals gewoonlijk maar vanuit haar eigen woonkamer. In die eerste aflevering zei ze op een bepaald moment: 'Ik wilde zo snel mogelijk beginnen met mijn nieuwe show, omdat het echt voor mensen is die thuis vastzitten. 'Vooral mijn staf en crew. "Ik hou van ze. Ik mis ze en de beste manier waarop ik ze kan ondersteunen, is door de show in de lucht te houden." Bekijk hier onder de video:LEES OOK
SNEER VAN NIKKI TUTORIALS NAAR ELLEN DEGENERES IS NU INTERNATIONAAL NIEUWS + VIDEO
VOLGENS SOMMIGEN IS ELLEN DEGENERES NIET ZO AARDIG ALS ZE LAAT UITSCHIJNEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 08 April, 2020 en 4595 keer gelezen.Reageer op dit bericht: