Niet-binaire ster uit Arrow stapte zopas in het huwelijksbootje met niet-binaire ster.
Bex Taylor-Klaus, 26, de niet-binaire ster uit de serie Arrow, heeft foto's gedeeld van het huwelijk waar ze "nooit van droomde''. Taylor-Klaus, die een reeks lesbische personages heeft gespeeld in The Killing, House of Lies en MTV's Scream, is ook bekend van de hitserie Glee.

Twee dagen geleden deelde Bex Taylor-Klaus foto's op Instagram van hun huwelijk met de niet-binaire actrice Alicia Sixtos, 32, (bekend van films als The Avengers, King of the Hill, Californication), terwijl ze schreven "Ik trouwde met een fee". Sixtos plaatste een langer onderschrift: “We hebben het gedaan! We zijn getrouwd! We hadden geen van beiden ooit gedacht dat we zouden trouwen. We hebben het nooit gepland. Nooit van gedroomd als kind. Pas toen we elkaar ontmoetten, hadden we de gedachte om te trouwen.

Bex Taylor-Klaus introduceerde Alicia vier dagen geleden op Instagram en schreef een lang en liefdevol bijschrift dat begon: “Neem even de tijd om de liefde van mijn leven te ontmoeten! Dit is de onvergelijkbare Alicia Marie Sixtos. 'Magie is echt en deze vrouw ook. Haar kennen is op haar beurt echt bekend zijn. Ze brandt met een smeulende intensiteit en het trekt je naar binnen als een kampvuur in korte tijd, " waarna ze verder schreef:

“Ze heeft een gedurfde en krachtige aanwezigheid die moeiteloos overgaat in zachte balans en gratie naarmate je meer danst. Haar ogen zijn diep van kennis en passie, altijd sprankelend van nieuwsgierigheid en verwondering. Alicia is het soort persoon dat je hele hart en ziel kan omhelzen met een enkele handknijp. Wat betekent dat een volle knuffel het meest warme en genezende is dat je ooit hebt meegemaakt. "

Bex kwam in 2016 uit als lesbienne door te tweeten: "hallo mijn naam is bex en ja, de geruchten zijn waar ik ben lesbisch." Later kwam ze samen met Alicia uit de niet-binaire kast met een vergelijkbare quote. "Ik kwam vandaag uit de kast als niet-binair in een zaal vol mensen, ik denk dat het tijd is om dat ook hier te delen.

Extra info:
Een non-binair of niet-binair persoon is iemand die zich niet thuis voelt in de binaire gendercategorieën man of vrouw en zich beter voelt bij een andere, niet-binaire, genderidentiteit. Dit uit zich soms in de genderexpressie, door mannelijke en vrouwelijke kenmerken te combineren of net te verwerpen. Genderidentiteit en genderexpressie zijn echter niet per definitie met mekaar verbonden. Je kan iemands genderidentiteit met andere woorden niet altijd aflezen van hun genderexpressie. Non-binair is een paraplubegrip. Er zijn verschillende termen voor genderidentiteiten die zich buiten het binair gendermodel stellen; “genderqueer”, “gender non-conform”, “agender”, “genderfluïde”, “bigender”,… Deze genderidentiteiten hebben met mekaar gemeen dat ze zich buiten de binaire gendernorm bevinden, maar ze verschillen soms subtiel onderling van mekaar. Onze Nederlandse taal kent enkel de mannelijke of vrouwelijke aanspreekvorm. De laatste tijd trachten activisten in het Nederlandse taalgebied de termen voor non-binaire personen ingang te doen vinden. De huidige binaire voornaamwoorden hij/zij, hem/haar, zijn/haar krijgen respectievelijk gezelschap van die, hen en hun. (Bron: transgenderinfo.be)
LEES OOK
MAAR KENNIS MET TWINTIG NIET BINAIRE BEROEMDHEDEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - oktober 2020

Dit bericht is gepost op 16 October, 2020 en 3928 keer gelezen.Reageer op dit bericht: