Opinie: Homo & Lesbische filmsHomo films, lesbische films. Belangrijk representatief voor elke homo lesbienne en vast ook biseksueel. Het maakt niet uit of je nog in de kast zit, er net of al jaren uit bent. Hoe méér hoe beter of niet,?

Zelf ben ik lesbisch, en ik heb al heel wat films gezien, niet enkel films over de lesbische liefde, ook over de heren liefde. Wanneer ik beide vergelijk ben ik zowel verwonderd als teleurgesteld. Hoewel ik echt wel lesbisch ben, vindt ik homo films veel leuker. Dat heeft niets te maken met seks, alhoewel,! ook niet over liefde, alhoewel,!

Homo films zijn leuker omdat ze altijd de realiteit weergeven, of toch bijna. Lesbische films zijn overwegend teleurstellend. Ik erger me bont en blauw aan de makers van lesbische films. Negen van de tien lesbische films lijken gemaakt voor heteroseksuelen. In negen van de tien lesbische films heeft een van de twee vrouwen, waar het liefdesverhaal om draait, plots, al dan niet tijdelijk, iets met een man! Ik erger me er bont en blauw aan. Alsof elke lesbische vrouw uiteindelijk toch een man nodig heeft,!

En nu, nu droom ik van lesbische films zonder dat een van de twee, al dan niet tijdelijk, kust met een man of zelfs seks heeft met een man. Gewoon een lesbische film, een film over twee vrouwen die elkaar net zoals een man en een vrouw graag zien, en die géén man nodig hebben om seksueel bevredigd te raken.

Binnen twintig jaar wil ik kunnen zeggen: negen van de tien lesbische films zijn (net zoals homo films) zoals ze moeten zijn, en vooral belangrijk, eindelijk representatief.

Een anonieme lesbo.


- Ook een opinie delen, hoe? => Klik hier
- Andere opinie's lezen => Klik hier
- Terug naar de website van holebi info ==> Klik hier

Dit bericht is gepost op 28 December, 2020 en 389 keer gelezen.Reageer op dit bericht: