Opinie: Moeder waarom stemmen wij?Moeder waarom stemmen wij?Waarom gaan wij Belgen nog naar de stembus? Waarom gaan wij nog stemmen? Elke keer opnieuw vormt men een regering waarvoor de meerderheid niet heeft gekozen. Dat heeft denk ik, vooral te maken met het Cordon Sanitair.

Daarom gaan we in de nabije toekomst nooit of nooit een regering hebben waarvoor de meerderheid van de Vlamingen stemt. Het lijkt mij dan tot dusver duidelijk, mensen, stem niet meer op het Vlaams Belang, want ze gaan nooit of nooit in een federale regering komen.

Geen enkele partij wil samen met het Vlaams Belang in een federale regering. Ook de N-VA niet, ook niet zonder Bart de Wever. Dus, het mag duidelijk zijn, een stem voor het Vlaams Belang is een verloren stem. Pas wanneer men het Cordon Sanitair afschaft is een VB stem niet langer verloren, de toekomst toont aan dat het Cordon Sanitair nooit zal worden afgeschaft, niet door de Vlamingen en al helemaal niet door de Walen.

Zelfs al stemmen nog drie keer zoveel mensen bij de volgende verkiezingen op het Vlaams Belang, dan nog zal men geen federale regering vormen met die partij.
Dus waarom gaan wij dan nog stemmen? Zouden we niet beter thuis blijven, je krijgt trouwens toch geen boete, (behalve wanneer je uitgeloot bent om te gaan tellen, en dan nog).

Prinses T.


- Ook een opinie delen, hoe? => Klik hier
- Andere opinie's lezen => Klik hier
- Terug naar de website van holebi info ==> Klik hier

Dit bericht is gepost op 09 January, 2021 en 359 keer gelezen.Reageer op dit bericht: