Stoppen met alcohol hielp dochter Cher man worden."Door de drank af te zweren, kreeg ik het zelfvertrouwen om me te laten ombouwen tot man." Dat zegt de dochter van Cher die recent uit de kast kwam als transgender en nu dus door het leven gaat als Chaz in plaats van Chastity.

Naar eigen zeggen is ze niet over een nacht ijs gegaan. ""Ik heb me nooit een echte vrouw gevoeld, dus dat besluit kwam niet uit de lucht vallen. Ik ben heel lang in therapie geweest, maar pas toen ik in 2004 adieu zei aan de alcohol durfde ik de stap zetten. Al van in mijn kindertijd voelde ik me vanbinnen een man. Veel vrouwelijks was er aan mij ook niet te zien. Volgens mij zit het geslacht tussen de oren in plaats van tussen de benen. Toen ik veertig werd, dacht ik: nu of nooit."

De volledige transformatie naar man zal nog enkele jaartjes duren. "Het leuke hieraan is dat het proces heel langzaam gaat. Net alsof ik mijn puberteit weer helemaal beleef", aldus Chaz. Welke operaties er nog moeten volgen blijft geheim. "Dat is een persoonlijke beslissing, alles onder de gordel hou ik liever privé." In een vorig nieuws verslag kon je bij ons lezen dat haar borsten wel al zijn verdwenen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Dochter van Cher is nu een stevige man.
Zangeres Cher steunt sekseverandering dochter.
Dochter van Cher wordt weldra een man.


Bron: hln.

Dit bericht is gepost op 31 October, 2009 en 8085 keer gelezen.Reageer op dit bericht: