3-jarige rookt en drinkt alcohol na ongeval.Eerder kon je bij ons lezen over de 2-jarige Ardi Rizal, het Indonesisch jongetje dat ongeveer 40 sigaretten per dag rookt. Zijn verhaal krijgt nu navolging in China waar een 3-jarige kleuter rookt en drinkt alcohol na een ongeval.

Volgens de ouders van het 3-jarige kleuter meisje Ya Wen zijn de problemen begonnen nadat ze betrokken raakte in een ongeval. "Haar karakter is enorm veranderd sinds ze vorig jaar omver gereden is door een snelle bestelwagen", aldus mama Gao.

"Ze is verslaafd aan sigaretten en bier. De eerste keer dat ik haar met een sigaret betrapte, was op het toilet. Ik zag vroeger wel al peuken in de wc liggen, maar ik dacht dat dat het werk van mijn man was. Tot ik haar op een dag eens met mijn eigen ogen bezig zag."

De familie van het meisje probeerde haar al op andere gedachten te brengen, maar toch blijft ze sigaretten stelen van haar vader. En als dat niet lukte dan trok ze gewoon naar de winkel. "Ze kwam hier soms een of twee pakjes halen", aldus de eigenaar. "We stelden er ons geen vragen bij omdat we ervan uit gingen dat de sigaretten voor haar vader bedoeld waren. Hij zou zijn schuld dan wel eens komen aflossen, dachten we."

De ouders doen er alles aan om hun 3-jarige spruit te doen stoppen met roken en drinken, ze zijn er zelfs voor verhuisd naar de andere kant van de stad. En vader is inmiddels gestopt met roken om zijn dochtertje een beter voorbeeld te geven. Tot op heden helaas allemaal zonder succes, want telkens Ya Wen sigaretten ziet, moet ze huilen, en bier drinken doet ze ook nog steeds, drie glazen zijn voor haar geen probleem.

Dokters geloven dadt het ongeval aan de basis ligt van het gedrag van het meisje. "Allicht heeft ze daar hoofdwondes aan overgehouden, maar het kan natuurlijk net zo goed zijn dat ze gewoon volwassenen naapt", aldus een verpleegkundige. Toch mag er worden gezegd dat de ouders in dit verhaal wl hun best doen om het kind van de alcohol en tabak te houden, wat niet kan gezegd in het verhaal van het Indonesisch jongetje.

Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Peuter zwaar verslaafd aan sigaretten, vader ziet probleem niet.
Wereldberoemd homokoppeltje gescheiden omwille van een vrouw.
Je seksleven hangt samen met je politieke voorkeur!
Homo & Lesbische rokers hebben meer kans op....
Lesbiennes vielen Vlaams Belang politica aan.
Kinderen van lesbische ouders zijn...
Q-music presentatrice en vrouw zijn opnieuw zwanger.
Homo's en lesbiennes opgelet, wij hebben een Gaydar.
Britse rapster uit de kast.
Paus met erectie zorgt voor opschudding + foto.
Man gelooft super bizar zwangerschapsverhaal echtgenote.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 09 June, 2010 en 5110 keer gelezen.Reageer op dit bericht: