Sharon en Kelly Osbourne schreeuwden homofoben weg.Recent ging er in West Hollywood een Gay Pride parade door met tal van praalwagens. Niemand minder dan Kelly Osbourne en moeder Sharon waren eregasten op één van de praalwagens.

Op een bepaald moment kwamen ze in aanvaring met enkele homofoben die op hetzelfde moment een tegenbetoging organiseerden. De homofoben stormden op de Osbournes af maar kregen daar al snel spijt van. Sharon greep als eerste een luidspreken er riep: "Jullie moesten je schamen!". Kelly schreeuwde vervolgens: "Mijn God houdt van homo's!'. Daarna gilde iedereen die aan de parade meedeed in koor "God houdt van homo's!". De homofoben kozen al snel eieren voor hun geld en gingen er vandoor.

Sharon en Kelly zijn respectievelijk vrouw en dochter van de Britse rocker Ozzy Osbourne, bijgenaamd de "Prince of Darkness", en zanger van de groep Black Sabbath. Van 2002 tot 2005 schitterende de hele familie in de realitysoap The Osbournes op MTV. De show draaide om Ozzy, vrouw Sharon en de kinderen Jack en Kelly. Ozzy heeft nog twee kinderen uit een vorig huwelijk: Jessica en Louis en nog een dochter, Aimee, met Sharon. Dochter Kelly is televisiepersoonlijkheid, actrice en zangeres. Zoon Jack is acteur in realitysoaps. Beiden hadden al te kampen met een drugverslaving, vader Ozzy heeft al jaren een alcohol probleem maar is nog stees muzikaal actief.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 June, 2010 en 4852 keer gelezen.Reageer op dit bericht: