Dochter van acteur wordt weldra een echte jongen.Kathlyn, de achttienjarige dochter van acteur Warren Beatty, gaat al een tijdje door het leven als man en wil binnenkort een geslachtsoperatie ondergaan. Ze heeft inmiddels haar naam veranderd in Stephen Ira.

Naar eigen zeggen zou de acteur het nogal moeilijk hebben met de beslissing van zijn kind. Dit in tegenstelling tot Kathlyns moeder en Warrens echtgenote, actrice Annette Bening.

Twee jaar geleden haalden Beatty en Benning hun dochter weg uit de prestigieuze Buckley School in Los Angeles, omdat 'hij' te veel in het oog liep. Sinds toen krijgt Kathlyn/Stephen thuisonderwijs. Nu ze net achtien is geworden is Kathlyn vastbesloten om de operatie door te zetten en een échte man te worden.

Wanneer Warrens dochter wordt geopereerd, treedt ze in de voetsporen van Chers zoon Chaz Bono. Hij kwam in 1969 ter wereld als meisje (Chastity) en onderging vorig jaar een geslachtsveranderde operatie. Ook moeder Cher had het een tijdje moeilijk met de beslissing van haar kind maar is inmiddels al lang weer bijgedraaid.

Eerder kon je bij ons lezen:
Winnaar Mr Leather is transgender in rolstoel + filmpje.
Rechter zet licht op groen: dochter Cher is nu officieel man.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 June, 2010 en 4573 keer gelezen.Reageer op dit bericht: