Amerikaanse studente studeert af op seks.Een onderwerp kiezen voor je afstudeerscriptie is niet altijd even makkelijk. Een ingewikkelde wiskundige theorie, een geneesmiddel voor kanker? een oplossing voor de smeltende ijskappen? Karen Owen vond dit allemaal maar niets en kwam met haar proefschrift de Fucklist: An education beyond the classroom: excelling in the realm of horizontal academicsí

Karen Owen studeerde recent af aan de Duke Duke University in de stad Durham, in de Amerikaanse staat North Carolina. Haar afstudeerscriptie de Fucklist bevat een onderzoek waarbij de studente seks had met 13 mannen die lid zijn van de honkbal- en tennisteams van de universiteit.

De heren die van niets wisten werden opgedeeld in verschillende categorieŽn en Karen beoordeelde hen op basis van hun fysieke aantrekkelijkheid, talent, agressiviteit, atletisch vermogen, entertainment en natuurlijk de afmeting van hun penis. Daarbij kreeg elke man een rapportcijfer dat samen met hun foto in een boek kwam, pittig detal de lijst circuleert inmiddels op het internet. Karen deed vier jaar over haar studie.

Toch was het volgens haar niet de bedoeling dat de lijst op het internet zou komen. Maar in haar enthousiasme mailde ze de lijst naar enkele vriendinnen, en een daarvan stuurde dat door en al snel ging de lijst met foto's het hele internet over. Ondertussen hebben verschillende sites haar verhaal opgepikt en regent het woedende reacties van de mannen die werd gebruikt voor haar seksonderzoek. En hoewel de studente nu erg onder vuur ligt, en sommige beweren dat de lijst verzonnen is, kreeg Karen recent een aanbod van een uitgever voor een boek en een pornofilm over het werkstuk. Meer en foto's: Klik hier.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 October, 2010 en 4663 keer gelezen.Reageer op dit bericht: